• Onze luxe complete rolstoelbussen hebben ruimte voor 8 personen of 4 personen met rolstoel. U kunt ook uw rollator of scootmobiel meenemen. Onze taxibussen zijn voorzien van veilige vaszetsystemen, elektrische lift en verlaagde instap. Ziekentaxi, taxibus en rolstoeltaxi voor ziekenvervoer en rolstoelvervoer in onder andere regio Rotterdam, Maassluis, Maasland, Midden-Delfland, Delft, Delfgauw, Nootdorp, Vlaardingen, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Lansingerland, Zevenhuizen, Krimpenerwaard, Barendrecht, Ridderkerk, Drechtsteden, Alblasserwaard, Zwijndrechtse Waard, Hoekschewaard en Spijkenisse.

   

 • Voor het vervoer van rolstoelgebruikers in het kader van de Wet Personenvervoer, moet het voertuig met rolstoelplaats(en) uitgerust zijn met een vastzetsysteem en de daarbij behorende veiligheidsgordels. In de huidige wetgeving zijn geen andere eisen gesteld dan dat deze systemen deugdelijk moeten zijn, de Dienst Wegverkeer keurt dit alvorens de voertuigen op de weg worden toegelaten.

  Voor het gebruik van vastzetsystemen en veiligheidsgordels geldt de wettelijke eis, dat “passagiers [moeten] worden vervoerd in een rolstoel die in het voertuig wordt vastgezet op een wijze die de stabiliteit van de rolstoel en de veiligheid van de rolstoelgebruiker waarborgt. Deze passagiers maken gebruik van de veiligheidsgordel die deel uitmaakt van het voertuig of van het systeem waarmee de rolstoel aan de vloer van het voertuig is bevestigd, tenzij gebruik gemaakt wordt van een door onze minister aangewezen constructie.” (Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990 (RVV 1990) Art 59, lid 4).

 • De Mercedes-Benz levert met de Sprinters de meest complete rolstoelbussen en is de absolute marktleider waar het gaat om gespecialiseerd personenvervoer.

 • Mercedes Sprinter informatie
  Extra'sDriepunts gordel
  Air conditioned
  Aantal passagiers8 passagiers of 4 rolstoelgebruikers
  Aantal koffers items8 koffers + 8 handbagage
 • Volkswagen Caddy informatie
  Extra'sDriepunts gordel
  Aantal passagiers4 en 1 rolstoel passagiers
  Aantal koffers items4 handbagage