Rolstoeltaxi Rotterdam

Rolstoeltaxi Rotterdam zorgt voor uw vervoer op maat. Wij beschikken over de juiste middelen voor vervoer van gehandicapten en zorgen ervoor dat u comfortabel op uw bestemming komt.

VOLG ONS:

CONTACT INFO

 • 010-8182823
 • info@rolstoeltaxirotterdam.nl
 • Rotterdam, Nederland
KLANTENSERVICE:
08:00 - 17:00
Za en Zondag - Gesloten
VIND ONS:
Talmastraat 27d ,
3038 SL Rotterdam
VOLG ONS:
Top
 

Rolstoeltaxi Berkel en Rodenrijs – Altijd Korting

Rolstoeltaxi Rotterdam / Rolstoeltaxi Berkel en Rodenrijs – Altijd Korting
s

ROLSTOELTAXI ROTTERDAM 010 - 8182823

Wanneer u ons belt voor een rolstoeltaxi in Berkel en Rodenrijs dan rijd er altijd wel een rolstoeltaxi in of rond Berkel en Rodenrijs die op korte termijn uw rolstoelvervoer kan verzorgen.

s

BESTE AIRPORT SERVICE

De ruime taxibussen van Rolstoeltaxi Rotterdam zij uitermate geschikt voor uw vervoer van en naar het vliegveld. Wij verzorgen het vervoer van en naar het vliegveld van alle soorten en maten rolstoelen.

s

GOEDKOOPSTE ROLSTOELTAXI

Met Rolstoeltaxi Berkel en Rodenrijs kunt u comfortabel en voordelig van en naar Berkel en Rodenrijs reizen tegen sterk gereduceerde tarieven. Uw korting kan oplopen tot wel 70%!

s

UITSTAPJE OF DAGJE UIT MET MINDERVALIDEN

De rolstoeltaxi bij een uitstapje of dagje uit met een gezelschap mindervaliden of mensen met een beperking. Wij verzorgen het vervoer rolstoelbussen met verlaagde instap en elektrische lift.

s

PINNEN, CREDITCARD OF CONTANT

U kunt in onze rolstoeltaxi’s pinnen en wij accepteren ook creditcards via een mobiel pinapparaat. Vanzelfsprekend kunt u ook na afloop van de rit in de taxi afrekenen bij de taxichauffeur.

s

ROLSTOELTAXI ROTTERDAM ALTIJD VASTE PRIJS

Bestel een goedkope rolstoeltaxi in Berkel en Rodenrijs u krijgt altijd vooraf een vaste prijsopgave vooraf. Makkelijker en sneller goedkoop rolstoelvervoer bestellen kan gewoon niet.

BOEK GOEDKOPE ROLSTOELTAXI

Goedkope Rolstoeltaxi bestellen en u krijgt vooraf direct een vaste ritprijs met korting voor uw rolstoelvervoer. Zo weet u vooraf exact wat de rit kost. Makkelijker en sneller een taxi bestellen kan gewoon niet.

 • COMFORTABEL ROLSTOELVERVOER
 • AL VANAF €20,00
 • ROLSTOELVERVOER OP MAAT
 • AIRPORT SERVICE
 • PINNEN
 • ACCEPTATIE CREDITCARDS
 • WOON WERKVERKEER
 • LEERLINGENVERVOER
 • VOORAF RITPRIJS BEREKENEN
 • ALTIJD KORTING
 • OPHALEN OP KAMER OF AFDELING
 • GRATIS GEBRUIK TRANSPORTROLSTOEL
 • VERLAAGDE INSTAP
 • ELEKTRISCHE ROLSTOELLIFT
 • ALTIJD KORTING
 • VERVOER VAN 1 TOT 4 ROLSTOELEN
Rolstoeltaxi Berkel en Rodenrijs ◾ Transportrolstoel ◾ Altijd Korting ◾ Altijd een Vaste Ritprijs Vooraf ◾ Goedkoop Rolstoelvervoer ◾ Al Vanaf €20,00

Rolstoeltaxi Berkel en Rodenrijs

Rolstoeltaxi Berkel en Rodenrijs verzorgt verschillende vormen van vervoer met (rolstoel)busjes en ziekentaxi’s. Rolstoelvervoer voor particulieren, zakelijke klanten en groepen. Zo bieden we bijvoorbeeld rolstoeltaxi diensten aan in Berkel en Rodenrijs en omliggende plaatsen.

Wij kunnen vanzelfsprekend elke soort rolstoel vervoeren en hebben altijd een passende oplossing voor invalide en rolstoel-gebonden passagiers. Rolstoeltaxi Berkel en Rodenrijs zorgt voor uw rolstoelvervoer en ziekenvervoer op maat. Wij beschikken over de juiste middelen, waaronder een ziekentaxi, rolstoeltaxi, ruime taxibus voor het vervoer van rolstoelgebruikers, elektrische rolstoelgebruikers en scootmobiel gebruikers.

Doelgroepen

Wij verzorgen het vervoer voor diverse doelgroepen in Berkel en Rodenrijs en omgeving. Wanneer u vervoer moet regelen voor andere doelgroepen die naar een vervoersoplossing zoeken. Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

OP TIJD 0
BEOORDELING 0
ALGEMENE INDRUK 0
PROFFESIONEEL 0
PRIJS / KWALITEIT VERHOUDING 0
3600+

Opdrachtgevers

35+

Jaar Ervaring

200+

Dagelijkse Ritten

20+

Chauffeurs

Leerlingenvervoer

Rolstoeltaxi in Berkel en Rodenrijs verzorgt leerlingenvervoer voor kinderen die door ziekte, een beperking of gedragsproblemen niet zelfstandig naar school kunnen.

Ouderen vervoer

Als u vanwege een beperking, niet in staat bent om met eigen vervoer of openbaar vervoer te reizen dan kunt u gebruik maken maken van Rolstoeltaxi Rotterdam.

Personeelsvervoer

Rolstoeltaxi Rotterdam heeft ruime ervaring op het gebied van woon/werkverkeer en bedrijfsuitjes voor verschillende aantallen personen en gevarieerde trajecten.

Ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer is het vervoer van en naar een ziekenhuis of medisch specialist per taxi in verband met een medische behandeling.

Buitenschoolse opvang

Vervoer voor, tijdens en na schooltijd van en naar buitenschoolse opvang (BSO). Ook in de vakanties en op studiedagen biedt de BSO opvang aan kinderen.

Evenementenvervoer

Rolstoeltaxi Berkel en Rodenrijs heeft veel ervaring met de inzet van pendelvervoer tijdens evenementen en ons wagenpark leent zich hier uitstekend voor!